71741115 info@timeguru.dk

Aldrig har det været så nemt at planlægge.

Med TimeGuru’s drag and drop kalender er det utrolig nemt at planlægge virksomhedens ressourcer. Kalenderen benytter afdelings-farver, så du hurtigt kan få overblik. Desuden kan du benytte filtre, hvis du ønsker at planlægge for en bestemt bruger, kunde, afdeling eller andet.

Du kan selv oprette dine ressourcer og ressourcetyper. Således kan du have en udgave til planlægning af medarbejdere, en anden til firmabiler og en tredje til mødelokale booking.

Man booker sine ressourcer direkte i oversigterne, og kan flytte med drag and drop:

Nedenfor vises en rapport med planlagte opgaver og eventuel ferieplanlægning. Se også vores Gennemgang af ferieplanlægning og registrering.

Bemærk at planlægning kan tilknytte projekter og dermed blive en del af din virksomheds projektstyring. Læs også vores Gennemgang af modulet Projektstyring.

Rapporten giver overblik over bookning af ressourcer i valgte perioder. Det er muligt at sammenligne planlægningen direkte med de faktiske tidsregistreringer, hvilket er en stor hjælp. Bl.a. hvis du ønsker at planlægge mere præcist; eller vil vide hvornår den næste kollega, skal ansættes. 

Ferieoversigt

Ferie m. leder godkendelse og kalender integration

Tidsregistrering

Fleksibel ugeseddel og ‘live’ statistik.

Flekstid og timebank

Automatisk beregnet fleks- og overtid

Kørepenge og udlæg

Automatisk afstands-beregning og foto af bilag

Komme-gå stempelur

Tablet til fælles komme-gå registrering