71741115 info@timeguru.dk

Må man afholde feriedage, der ikke er optjent?

Den nye ferielov er trådt i kraft 1. september og vi skal nu til at optjene feriedage, samtidig med at vi afholder dem. Nogle medarbejdere har allerede afholdt opsparet ferie. Andre kan være nye på arbejdsmarkedet. I begge tilfælde kan det være svært at spare nok dage op til eksempelvis efterårsferien.

I disse tilfælde skal man som virksomhed overveje, om medarbejdere skal have mulighed for at afholde ferie på forskud. Vores erfaring er, at de fleste virksomheder gerne vil give medarbejdere mulighed for at afholde ferie på forskud.

Spørgsmålet er så: Hvordan styrer man afholdelse af ferie på forskud?

Du kan selvfølgelig styre alle former for ferie og ferie på forskud i TimeGuru tidsregistrering. Vores fleksible opsætning giver mulighed for at tilpasse systemet til virksomhedens behov. Alle indstillinger udføres med simple flueben og der findes vejledning til ferieopsætning i vores support afsnit, her på hjemmesiden. TimeGuru ferieopsætning giver blandt andet følgende fordele:

  • Tillad afholdelse af ferie på forskud ved simpel afkrydsning.
  • Indbygget ledergodkendelse og kalenderintegration.
  • Ferieplaner er fuldt integreret i tidsregistrering og løn.
  • Feriekalender med overblik over alle medarbejdere.
  • Let opsætning af deltid og skæve arbejdstider.

Se priser og afprøv vores gratis version her (indeholder PRO funktioner i 30 dage). Eller kontakt os hvis du vil have en snak om mulighederne.